Skal du købe eller sælge en bolig, og har brug for rådgivning – og trygheden deri? Det er nærmest umuligt at overskue et køb eller salg alene uden en advokat, som har erfaring med faldgrupper, har rutine i, hvad der skal gøres, kan rådgive i forsikringer mm.

Måske skal du foretage et specielt køb, som fx forældrekøb eller et køb med særlige betingelser. Du ønsker nok en boligadvokat med god erfaring, og som du samtidigt kan regne med – ikke en, der tager overpriser og skyhøje timepriser.

Gode anmeldelser og ansvarsforsikrede

Knudsgaard Advokater er erfarne og ansvarsforsikrede boligadvokater med gode anmeldelser, og de er konkurrencedygtige på prisen. Deres priser er også nemme at gennemskue, så du ikke bliver i tvivl. De gør, hvad de kan for at behandle din sag hurtigt. Få et indtryk af Knudsgaard Advokater på https://www.knudsgaardadvokater.dk/boligadvokat.

Selv om du ikke har prøvet at købe eller sælge en bolig før, eller lige skal have genopfrisket processen, ved du godt, at handlen selvfølgelig skal overholde de nuværende regler, og det sørger boligadvokaten for.  

Boligadvokaten hjælper dig med:

– Tinglyser skøde mv.
– Gennemgår dokumenterne
– Rådgiver dig/jer
– Godkender handlen
– Underskriver købsaftalen

Der kan være forskellige processer og regler i forskellige typer køb og salg, og Knudsgaard Avokater har erfaring med følgende:

– Rækkehuse
– Énfamiliehuse
– Ejerlejligheder
– Andelsboliger
– Fritids- og sommerhuse (både privat og erhvervsmæssigt)
 

Dækker hele landet

Boligadvokaten vil lytte til dine behov og tanker omkring køb eller salg samt varetage dine interesser. Uanset, hvor du bor, kender Knudsgaard Advokater til hele landet, og du skal ikke spekulere i manglende kendskab til lokalområder.

De sørger også for at være med dig hele vejen, så I får alle dokumenter fra handlen fra ejendomsmægleren, og at du får vejledning, inden du underskriver købsaftalen. Når du betaler for advokaten, får du også rådgivning om forbehold og betingelser for handlens godkendelse, ejerskiftforsikring og andre forsikringer, gennemgang af dokumenter som tilstandsrapport mm., tinglyste servitutter mm.