Udlejning af telte

12 juni 2020 Athene Eriksen

Udlejning af telte til enhver anledning

Står du og mangler et sted at holde sommerfesten, receptionen, konfirmationen eller noget helt fjerde? Uanset dit ønske og behov for leje af telte, leverer vi den højeste kvalitet, i alle størrelser. Vores telte er 6 meter i bredden og længden varierer fra 3 til 35 meter. Højden på vores telte er 2,20 meter og fra midten til kip, måler de 3,25 meter. Så hvis du skal afholde en stor sammenkomst eller en mindre, mere intim forsamling, har vi alt hvad hjertet kan begære. Prisen varierer herefter. 

Teltene leveres med eller uden trægulv, men kan skabe kondensvand ved opsætning direkte på jorden. Varmen stiger til toppen af teltet og kan resultere i dryppen herfra, hvis der ikke er et underlag til at forhindre fugten i at dannes. Det kan også have en fordel ift. eksempelvis dansegulv, siddepladser, musik eller buffet. Der må ikke grilles eller laves andet sodende mad, indeni eller i teltets nærhed. Der skal beregnes ca. 1 meters frirum, omkring teltet ved opstilling. Lejer skal stille 3 personer til rådighed, ved opsætning og nedtagning af teltet og skal placeres på fladt terræn. Dette må hverken sættes op eller tages ned, uden tilstedeværelsen af udlejer, da det er afgørende for teltets stand, at dette bliver foldet og pakket korrekt. 

For at regne med god plads og bevægelsesfrihed, hedder hovedreglen ca. 1 m2 pr. person. Der må ikke påsættes klistermærker eller lignende på teltdugen. Når dette ikke er i brug, skal teltets udgange være forseglede, for at forhindre skader fra vind og lignende. Ved aflevering af teltet, sørger lejer selv for at feje/afvaskning af gulvet. Lejer er også selv ansvarlig, for at forsikre teltet, i tilfælde at eventuelle skader. 

Ønsker du at vide mere om leje af vores telte, kig da med på vores hjemmeside her: 

https://ringsted-festudlejning.dk/produkt-kategori/telte-og-tilbehoer/telte/

Flere Nyheder