Spar penge og tid ved en termisk sprøjtning

04 december 2019
admin

Termisk sprøjtning er en enkel, prisbillig og effektiv måde at minimere risikoen for en evt. nedlukning eller nedbrud af din produktion. Det kan derfor være ideelt at overveje en termisk sprøjtning, hvis du er afhængig af din produktion. Vi ser i dag mange produktionsvirksomheder inden for fødevare- og energisektoren. Termisk sprøjtning kan anvendes på stort set alle færdige overflade. Det bliver typisk anvendt på metal og plast.

Vælg den rette virksomhed til at udføre termisk sprøjtning

Vi anbefaler at du får udført en termisk sprøjtning af en virksomhed, der har erfaring og ekspertise inden for området. Det giver dig mulighed for at få den nødvendige rådgivning og evt. testsprøjtning, så du kan se de effekt det har på dine maskiner. Her kan vi blandt andet anbefale Thybotech, som er en af de førende virksomheder i Danmark til at udføre termisk sprøjtning. De råder blandt andet over state-of-the-art-plasma og overvigningsudstyr, som betyder, at du kan følge med under hele processen og få indsigt i materialernes tilstand under hele spøjteprocessen. Det vil sige, at du kan få et skræddersyet løsningsforslag, som er tilpasset til din produktion, hvilket gør hele processen smartere og nemmere. Dermed får du også den nødvendige viden omkring hvad overfladerne kan holde til. 

Hos Thybotech er det også muligt at få udført reparationer og optimeringer af enkelte elementer. De har mere end 30 års erfaring, hvilket godt kan mærkes på deres faglighed og udstyr, således teknologien er i stand til at skræddersy det bedste produkt for jeres virksomhed. Det betyder også at de har en vis know how omkring mange forskellige overflader, maskiner og løsninger, der kan give dig en god sparringspartner til forløbet. 

En af de store fordele ved at anvende Thybotech er blandt andet at de har mere end op til 100 forskellige materialer på lager, hvor de kan lave et testforløb af enhver overflade i løbet af kort tid, så du kan se på resultatet. Besøg dem her https://www.thybotech.dk/termisk-paalaegning-og-indsmeltning.aspx.

 

Flere Nyheder