Spar penge og skån miljøet med en varmepumpe løsning

02 juni 2022 astrid_pedersen

editorial

Hvis du ønsker at skære op imod to tredjedele af husstandens årlige udgifter til opvarmning af boligen bør du kigge på den varmekilde der benyttes til opvarmning af vandet i husets haner og radiatorer. Anvender du stadig et olie, pille eller gas fyr til dette formål vil det give mening at skifte dette ud med en moderne varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe vil sagtens kunne levere samme ydelse som et gammelt udtjent fyr til en brøkdel af prisen. Varmepumpen forbruger nemlig ikke tilnærmelsesvis så meget energi som et fyr i forbindelse med opvarmning af brugsvand og cirkulationsvand.

Det betyder for det første at du kan spare store summer ved at installere en varmepumpe, og for det andet at du nedsætter udledningen af CO2 ganske betragteligt.

image

Vælg den rette luft/vand varmepumpe fra begyndelsen

Det er vigtigt at du, når du skal vælge varmepumpe, tager udgangspunkt i boligens størrelse og disposition samt husstandens behov for opvarmet vand. Der er en del faktorer som bør indgå i denne beregning. Hvor mange radiatorer er der i boligens forskellige rum, er der indlagt gulv varme over hele eller dele af huset, og hvor mange medlemmer er der i husstanden?

Disse spørgsmål skal gerne besvares så præcist som muligt førend det kan lade sig gøre at fastsætte den optimale størrelse på boligens nye luft til vand varmepumpe. Og hvis du synes det er svært som menigmand at tage stilling til dette kan du med stor fordel søge hjælp hos et professionelt VVS firma.

Få hjælp til valg og installation af varmepumpe hos Raska Teknik ApS

Raska Teknik ApS er et dansk VVS og VE firma som med sikkerhed kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige luft til vand varmepumpe, som passer perfekt til netop din bolig. Klik ind og læs mere på https://raska.dk/.

Flere Nyheder