Sådan finder du den bedste måde at sende fragt til Rusland

18 maj 2020 Silje_Marketingtime

Står du og skal sende fragt eller gods til Rusland, kan det måske være en svær og kompliceret proces at kaste sig over selv. Det kan derfor være en fordel at alliere sig med et professionel fragtfirma, der har godkendte aftaler til at levere fragt og gods direkte til Rusland. Her kan du forvente at processen glider nemt og professionelt, da det er et professionelt fragtfirma, der har gjort det i en længere periode, og derfor kender til alle processerne, for at levere godset sikkert og til den aftalte tidshorisont. Selvfølgelig med det forbehold for at der kan opstå udfordringer, som gør at fragten kan blive en smule forsinket. 

Som udgangspunkt er der flere måder at få leveret din fragt på. Du kan vælge at få det transporteret gennem land eller få det sejlet med et skib direkte til Rusland. Du har naturligvis også mulighed for at få det fløjet, men det koster oftest en del mere end at få det fragtet med skib eller lastbil. Det går naturligvis hurtigere med et fly. Hvis det omhandler større dele som en vinge på en vindmølle eller lignende, kan det kun blive fragtet via et skib eller lastbil. 

Hvilket fragtfirma er bedst og billigt, når du skal sende fragt til Rusland? 

Når du skal vælge et fragtfirma til at levere dit gods eller fragt til Rusland, kan det godt betale sig at undersøge markedet. Her bør du vælge et erfarent fragtfirma, som er vant til transport til Rusland. Vi kan her varmt anbefale at overveje Unotransport, som gennem mange år på daglig basis har leveret større og mindre fragtopgaver til Rusland. Her kan du forvente et professionel fragtfirma, der sørger for at dit gods kommer sikkert frem til kunden. Der er stor sikkerhed under hele transporten og en professionel håndtering af dit gods. 

Flere Nyheder