I forbindelse med et dødsfald er der mange praktiske opgaver, som skal udføres. Står du som efterlevende for at få bragt den afdødes sager i orden, kan dette hurtigt komme til at virke ganske uoverskueligt.

For det første er der mange opgaver alene relateret til forberedelse af begravelse og bisættelse, som skal løses inden for temmelig kort tid efter dødsfaldet. For det andet kan sorgen og savnet efterlade hvem som helst totalt handlings lammet og ude af stand til at overskue noget som helst. Det er faktisk nærmest umuligt at forberede sig på et tab og den tid, der følger efter. Og derfor er det under alle omstændigheder en god idé at få professionel hjælp udefra.

En advokat med speciale i boskifte vil kunne forestå alt det nødvendige papirarbejde når det handler om opgørelse af boet samt fordeling af arv og gæld. En bedemand hjælper gerne med samtlige opgaver, som hidrører fra begravelsen, for eksempel kontakt til præst og kirkekontor, booking af lokaler til gravøl, og indrykning af dødsannonce. Og sidst, men ikke mindst, vil du altid kunne få hjælp fra en dygtig og professionel marskandiser, når du står for at skulle rydde op i den afdødes jordiske gods.

Professionel assistance til vurdering og tømning af dødsbo

Alt, hvad der befinder sig i den afdødes hjem ved dødsfaldet, hører under betegnelsen dødsbo. Det kan for eksempel være møbler, personlige genstande, køkken udstyr og husgeråd samt kunst og antikviteter. Det kan godt være svært for efterlevende og pårørende at skulle bevare hovedet koldt, og selv foretage en vurdering af disse effekter. Men med en dygtig marskandiser til hjælp bliver opgaven langt mere overskuelig.

Marskandiseren i Store Kongensgade har igennem de sidste fire årtier hjulpet familier til afdøde med at få styr på dødsbo, restbo, plejehjemsbo og flyttebo. Du kan læse mere om Marskandiseren i Store Kongensgade på dødsbo-rydning.dk