Optimal trivsel for dit barn i lokal privatskole

01 november 2021
astrid_pedersen

advertorial

Skal dit barn snart påbegynde sin skolegang? Så bør du overveje en privatskole.

Hvad er fordelen ved at sende sit barn i privatskole?

Måske tænker du at det er dyrt at sende sit barn i privatskole – og at det vel kan komme ud på et om skolen er privat eller kommunalt drevet. Men her skal du tænke på at ikke alle kommunalt drevne afdelinger af den danke folkeskole fungerer lige godt.

Det er dermed ikke sikkert at dit barn trives i de folkeskole som ligger tæt på familiens bopæl. Og det er ikke altid lige hensigtsmæssigt at sende barnet på langfart hver morgen for at komme i skole. I så tilfælde er det oplagt at tage et kig på de lokale privatskoler.

Når du kigger på privatskole skal du være opmærksom på at mange af dem bygger på bestemte værdisæt. Samtidig vil der være forskel på hvorledes privatskoler drives. Mange privatskoler inddrager i høj grad forældrene og foretager beslutninger på baggrund af øder mellem skolebestyrelsen, forældregruppen og lærerkollegiet.

Hvis du er indstillet på at engagere dig i dine børns skole vil en privatskole af denne type være det rette valg. Og på den måde kan du komme til at spille en mere aktiv rolle i dit barns daglige trivsel.

Højere kvalitet i undervisningen på en privatskole

En anden fordel ved at vælge en privatskole i stedet for en kommunalt drevet folkeskole er at privatskoler har mulighed for at udvælge de lærere som ansøger om de ledige stillinger i langt større omfang end de kommunale skoler har.

Det betyder at en privatskole vil have bedre mulighed for at sammensætte en stærk gruppe af undervisere. Og samtidig vil normeringerne i klasselokalerne være mere hensigtsmæssig hvilket betyder at den enkelte elev får mere opmærksomhed.

Du finder din lokale privatskole på Frederiksberg på https://www.johannesskolen.dk/ 

Flere Nyheder