Oplev professionelle pædagoger i en privat børnehave

07 oktober 2019 admin

Få den rette pasning til dine unger

Dine unger er det dyrebareste, du ejer. Derfor kan du selvfølgelig ikke overlade dem til hvem som helst, når du kører på arbejde om morgenen. En god børnehave er forudsætningen for, at du kan koncentrere dig om at passe dit arbejde. Det kan du, når du ved, at dine børn overlades til professionelle pædagoger, der ved, hvad de har med at gøre. Pædagoger der kan håndtere de mange konflikter, der helt naturligt opstår, når man vælger at passe en flok unger på et begrænset areal. Medierne er jævnligt fyldt med historier om profyldte dagsinstitutioner, hvor fortravlede pædagoger fuldstændig har mistet overblikket. Sådan en børnehave ønsker de færreste at aflevere børn til om morgenen. Netop derfor er Kvistgård Private Børnehus et godt sted at få passet sine kære unger.

Natur og musik i hverdagen

Kvistgård Børnehus er en privat børnehave i Espergærde, hvor naturen og musikken spiller en stor rolle i hverdagen. Mange børn har ufattelig meget krudt bagi, og netop derfor har denne institution indført en fast skovdag hver tirsdag. Dermed får ungerne mulighed for at komme ud og få frisk luft. Samtidig lærer de også, hvordan man laver bål og fordyber sig i naturen. Det musikalske spor er også vigtigt for Kvistgård Børnehus. Det betyder i praksis, at børnene altid har adgang til et klaver, som der må spilles på. Dette fremmer børnenes kreative sans og gør dem interesseret i musik tidligt i livet.

Omsorg og tryghed for børnene

Hos Kvistgård Børnehus finder du en institution, hvor det handler om meget mere end blot pasning af børn. Her møder pædagogerne nemlig dagligt ind for at skabe et fysisk børnemiljø, der skaber nogle gode børn, der senere kan komme godt videre i skolen. Her gives der den omsorg og tryghed, så du som forælder ikke behøver at have ondt i maven, når du siger farvel til dit barn om morgenen.

 

Flere Nyheder