Mal før du sælger dit hjem

10 juni 2022 lotte_hindsberg

editorial

Skal du sælge dit hus, er der flere ting, du med fordel kan gøre, før du kontakter din lokale ejendomsmægler for en vurdering af dit hus, og inden mulige købere kommer forbi. Inden du gør noget som helst andet, så start med at få ryddet op. Inde som ude.

Ryd op i din have med hård hånd. Alt det som har samlet sit rundt omkring skal du få smidt ud. Husk, at du kun har en chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk. Sæt nogle krukker med blomster, slå græsset og fjern det værste ukrudt. Har du en terrasse, så få den renset for grønne alger. Det hele vil få mulige kunder til at se din bolig som mere attraktiv.

Læs mere her https://www.lobemalerfirma.dk/malerfirma-i-charlottenlund.

maler charlottenlund

Få malet dine vægge

Indendørs skal du også få ryddet op, og her skal du igen gøre det med hård hånd. Du skal alligevel gøre det, når du skal flytte, så hvorfor ikke få fordelene ud af det allerede nu. 

Når du har ryddet op, og der ikke længere er ting i alle kroge, skal du få malet. Et hus, der er malet, er langt mere interessant, end et der ikke er. Igen skal du sørge for at dit hjem bliver malet i en farve, som er neutral. Det gør det nemmere for en mulig køber at se deres egne møbler i dit hjem. 

Ser dit hus udefra trist og kedeligt ud, kan du også overveje, om du skal have malet dine vægge. Det er dog en større opgave, som koster langt mere end at få malet indendørs. Derfor kan du med fordel søge råd og vejledning hos din maler, om det er noget, der kan betale sig.

Vælger du at få malet dit hus udefra, kan du med fordel starte med en sandblæsning. Det gør det endelige resultat langt pænere.

Flere Nyheder