Måske er det denne VVS’er, der skal hjælpe dig videre?

01 oktober 2022 Camilla Sørensen

editorial

En VVS’er er en professionel, der installerer og reparerer VVS-installationer i boliger og virksomheder.

Hvis du skal renovere dit badeværelse eller køkken, eller hvis du har andre VVS-behov, kan du have brug for at hyre en VVS-installatør. VVS’ere kan også hjælpe dig med selv at klare enkle VVS-opgaver, f.eks. at reparere en utæt vandhane.

Her får du nogle tips til, hvordan du finder en god VVS’er, og hvad du kan forvente af processen.

Forhør dig hos venner og bekendte

Når du leder efter en VVS’er, skal du sørge for at spørge venner og familie om anbefalinger. Når du har fået et par navne, skal du undersøge hver enkelt. Tjek anmeldelser på nettet, se efter eventuelle klager på Trustpilot, og sørg for, at virksomheden er licenseret og forsikret.

VVS Nakskov

Vi kan anbefale dig at tjekke denne VVS’er, der i hvert fald får stor ros fra kunderne: https://bangsvvs.dk/.

Når du har fundet yderligere et par VVS’ere, der ser lovende ud, skal du ringe til dem og bede om et tilbud. Sørg for at forklare dit problem i detaljer, så de kan give dig et præcist tilbud.

Sørg også for at spørge om deres tilgængelighed – især hvis du har brug for nødservice. Når du har fundet en VVS’er, som du er tryg ved, skal du sørge for at få alt på skrift, inden arbejdet påbegyndes. Dette vil beskytte dig, hvis der skulle opstå der opstår problemer senere hen.

Kan man selv fikse rørene?

I nogle tilfælde kan du måske selv løse problemet – især hvis det er et lille problem. For eksempel er det normalt ret nemt at udskifte en skive i en utæt vandhane.

Og der findes masser af ressourcer på nettet, som kan hjælpe dig med mere komplicerede opgaver, f.eks. at reparere et rørbrud. Men hvis du ikke føler dig tryg ved at påtage dig opgaven selv, er det altid bedst at overlade det til de professionelle.

Flere Nyheder