Luft til vand varmepumpe – når du vil spare penge på varmen

04 maj 2020 astrid_pedersen

Vil du spare på varmeregningen uden samtidig at skulle spare på varmen? Så er det en god idé at kigge på dit energi forbrug i forbindelse med opvarmning af dit hus. Benytter du et gammelt, slidt fyr, er det sandsynligvis her, du bør starte.

Når et fyr bliver gammelt, vil det gradvist miste sin yde evne, og dermed blive dårligere til at udnytte energien i det tilførte brændstof. Dette betyder, at der skal mere olie eller gas til for at opvarme dit brugsvand og dit cirkulations vand. Samtidig skal fyret oftere renses og repareres, hvilket også koster en pæn sjat. Så her kan du med fordel overveje muligheden af at erstatte fyret med en moderne luft til vand varmepumpe.

Hvorfor skal jeg købe en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe udfører fyrets arbejde med langt højere effektivitet – og med store økonomiske besparelser til følge. Med en luft til vand varmepumpe kan du tage lange styrtebade og fyre godt op i husets radiatorer uden at få dårlig samvittighed over for hverken klimaet eller husholdningens budget.

Hvor kan jeg købe en luft til vand varmepumpe i høj kvalitet?

Er du bosiddende på den københavnske vestegn, og har du brug for hjælp til udvælgelse opsætning og installering af en luft til vand varmepumpe i Brøndby, kan du med fordel kontakte Dansk Varme ApS. Dansk Varme ApS har til huse i Herlev, og fører luft til vand varmepumper i alle størrelser fra brands så som Bosch, Mitsubishi, Panasonic og Daikin.

Hos Dansk Varme ApS vil du altid kunne få kvalificeret rådgivning angående størrelsen og yde evnen på den luft til vand varmepumpe, du skal vælge – og så kan de dygtige smede og autoriserede VVS installatører hos Dansk Varme ApS hjælp dig med såvel montering og installering.

Du kan læse mere om luft til vand varmepumper på danskvarme.dk

Flere Nyheder