Leje af container ved mellemkørsler også

14 april 2020 anders_lundtang_hansen

Det er jo så meget fint, at man har mulighed for at låne en container, når man skal have fyldt den op med diverse sager; og sådan en sag kommer måske ikke så tit for en, så man gider ikke eje sådan en container, hvorved det bedre kan svare sig at leje den.

Og så er det jo også rart, at man kan få den leveret ud til en i det tidsrum, man skal bruge den og lejer den i.

Men man ender måske med at fylde den rigtig meget op med sager, som man ikke lige havde kalkuleret med, at man ville ende med – og når noget er fyldt, så skal det jo helst gerne tømmes, før man kan komme videre.

Og så er spørgsmålet jo, hvordan man gør det mest effektivt, for vil der være mulighed for at få kørt den container hen til det sted, hvor den skal tømmes?

Det vil der nok næppe være, og firmaet, man har lejet den hos, står kun for levering og afhentning, og de færreste private personer har lige mulighed for at have noget, man kan køre en container rundt med.

Desuden kan det være, at man har skrevet under på, at man ikke fjerner den undervejs fra det sted, containeren er leveret til, mens man bruger den.

Og så er der jo også lige det med, at man nok også lægger noget depositum for containeren, så hvis den gør lidt eller meget i stykker undervejs på nogle mellemkørsler, så ryger dette depositum måske, eller man skal hen at erstatte den container.

Derfor bliver løsningen nok, at man får hyret nogle mennesker af nogle venner til at tømmer containeren løbende ved at fylde sagerne over i en trailer eller lignende, så man så kører ned på genbrugspladsen, lossepladsen, eller hvor man nu skal hen med de sager.

Flere Nyheder