Står du for at skulle sælge din bolig – og vil du gerne have det maksimale udbytte af salget? Så kan du med fordel overveje, hvorledes du kan peppe stuer og værelser lidt op.

Det er klart, at du forud for en fremvisning eller et åbent hus-arrangement bør sørge for, at der er gjort hovedrent i hele boligen, og at især køkken og badeværelse er fri for dårlig lugt og synlige fedt- eller kalkpletter. Men faktisk er det også vigtigt, at resten af boligen fremstår så pletfri og ensartet som overhovedet muligt.

Det kan godt være at du selv finder farverne i dine stuer og værelser samt i entreen vældig pæne og vel afstemte. Men en potentiel køber, som kun har ganske få minutter til at danne sig et førstehånds indtryk, vil måske have et andet syn på den sag. Han eller hun vil muligvis få den tanke at der er utroligt meget arbejde i at skulle male og sætte i stand. Og så vil vedkommende måske vælge en bolig med et anderledes ensartet udtryk.

Øg værdien af din bolig med professionelt malerarbejde

Hvis du således ønsker at sælge boligen hurtigt og til en god pris sørger du for at samtlige rum er malet i en neutral hvid farve. Dette skaber kontinuitet rummene imellem og får dem til at synes både større, lysere, renere og nyere. Samtidig bør du få malet alt det indvendige træværk – paneler, dørkarme, døre, skabslåger med videre – samt lofterne, så alting matcher. Og vil du for alvor sætte trumf på det indvendige malerarbejde får du selvfølgelig en dygtig, faglært maler til at varetage denne opgave.

Hvem kan hjælpe mig med malerarbejde på Fyn?

Malerfirma Nordic Painthouse er et fynsk baseret malerfirma som kan hjælpe dig med alle former for malerarbejde – læs mere på https://nordicpainthouse.dk/