Lad din lokale kloakmester i Nykøbing hjælpe med rørene

08 marts 2021 astrid_pedersen

Hvis du bor i eget hus, vil du, foruden de faste VVS installationer i selve boligen, være ansvarlig for vedligeholdelsen af de kloakrør, som løber under din matrikel. Dette er mange boligejere ikke opmærksomme på. Og når først det begynder at lugte grimt fra afløbet er det et sikkert tegn på at du har brug for hjælp fra an autoriseret kloakmester.

Hvor kan jeg finde en dygtig autoriseret kloakmester i Nykøbing?

Bor du i Nykøbing Falster eller andetsteds på Falster, Lolland, Møn eller Sydsjælland kan du med fordel benytte Jesper B. Jensen som din kloakmester.

Jesper B. Jensen løser alle opgaver relateret til kloakarbejde og kan hurtigt rykke ud i tilfælde at skader på kloakrør eller overløb i systemet. Hos Jesper B. Jensen får du hurtig og professionel kloak service, udført af autoriseret kloakmester med det rette udstyr til rådighed.

Jesper B. Jensen har blandt andet specialiseret sig inden for oprensning og eftersyn af kloakanlæg samt udbedring af skader. Sidstnævnte kan i mange tilfælde foregå ved hjælp af en procedure kaldet strømpeforing hvorved opgravning af haven kan undgås. Der ud over kan du hos Jesper B. Jensen få hjælp til bekæmpelse af rotteinvasion, udbedring af skader herefter og forebyggelse af en ny en af slagsen ved hjælp af rottespærre.

Jesper B. Jensen hjælper dig gerne med planlægning og implementering af nye kloaksystemer i forbindelse med nybyggeri, renovering og tilbygning lige som du kan få professionel assistance til udvidelse og modernisering af eksisterende kloakanlæg. Ønsker du at forhindre fugtskader på din bolig kan Jesper B. Jensen hjælpe dig med nedgravning af faskine eller omfangsdræn, eventuelt ledsaget af gulvafløb med højtvandslukke i din kælder og en smart og moderne regnvandsseparator – for den mest effektive og miljø rigtige bortledning af spildevand og drikkevand.

Du kan læse mere, og kontakte Jesper B. Jensen for et tilbud på kloak service, via hjemmesiden jesperbjensen.dk.

Flere Nyheder