kulør på væggene og på tilværelsen

14 februar 2022 Niels Geckler

editorial

Sæt kulør på tilværelsen med nye farver på væggene i hjemmet. malergreve.dk er det rette sted at finde en maler til opgaven, hvis du bor på de kanter.

Hvis du bliver træt af hvide vægge, som der er i mange danske hjem, så står det dig helt frit for at bringe kulør ind i den grå dagligdag med nogle sprælske og friske farver på væggene. Lad dig inspirere af de friske forårsfarver – grøn står for vækst, håb og fremgang, en ny start. Hvem har ikke brug for det oven på en pandemi ? Og hvad med at lege med kontrasterne. Du kan jo skabe dynamik i spillet med farver på paneler, døre og vindueskarme sat i forhold til vægfarven.

Leg med komplementærfarverne. Det er rød, gul og grøn, som alle andre farver kan dannes ved at sammenblande. det er samtidig kontrastfarver og det kan give flotte effekter.

maler greve

Leg med farvekombinationer og effektmaling for at få liv i boligen

Ud over at lege med farvekombinationer og sammenstille spændende dynamiske kombinationer med paneler og vægge i det enkelte rum kan du også lege med farvesammensætningen i boligen som helhed. Vælg forskellige farver til de enkelte rum, gør eventuelt en af væggene i rummet en anden farve end de øvrige vægge i rummet. Eller sæt en enkelt stribe mønstret tapet på en af væggene i et ellers ensfarvet rum.

Der findes en række forskellige effektmaling og særlige typer indfarvet puds. Med et kan du skabe mønstre og struktur uden på tapetet med pensel, spartel eller murerske efter påføring. Det kan for eksempel være kalkmaling, som kan give et rustikt look. Der finde også forskellige slags tapet med indlejret struktur. Du kender sikkert den klassiske savsmuldstapet, der er god til at skjule uregelmæssigheder og små buler i væggen, men der findes også en masse forskellige slags skumtapet.

Flere Nyheder