Køb blomster online hos din blomsterhandler i Nakskov

05 april 2020 astrid_pedersen

Hvis du leder efter en blomsterbutik, hvor du kan købe blomster online i Nakskov, kan du besøge den online shop hos Kristine Damsted Blomster. Kd er leveringsdygtig i alt inden for buketter og dekorationer, her under buketter af afskårne, begravelses binderi, brudebuketter og de helt særlige buketter til mor og barn. Du har mulighed for at supplere din blomster forsendelse med vin og chokolade – og du bestemmer selv hvilken adresse blomsterne skal tilsendes.

Hvilke blomster og dekorationer kan jeg bestille hos Kristine Damsted Blomster?

Uanset om du har brug for en smuk buket som værtinde gave, blomster dekorationer til dit bryllup eller en smuk bårebuket, kan du finde hvad du har brug for hos Kristine Damsted Blomster. Du kan for eksempel begave den nybagte mor med en smuk Mor og Barn buket, som faktisk består af to buketter: En stor og en lille.

Det søde sæt fås i en drenge og en pige version i henholdsvis lyserøde og lyseblå nuancer, og vil med sikkerhed vække glæde på barselsgangen. MorOg Barn buketten fås ligeledes i en tvillinge version, som er holdt i neutrale hvide nuancer.

Buketter til hverdag og fest hos Kristine Damsted Blomster

Ofte står man og har brug for en flot og farverig buket til brug som eksempelvis værtindegave eller som en lille opmærksomhed i forbindelse med medarbejderens fødselsdag eller som tak for hjælpen til naboen eller den gode ven.

Hos Kristine Damsted Blomster kan du bestille smukke blomster buketter i mange forskellige farver og udformninger. Du bestemmer selv størrelsen og prisklassen på din buket, og du kan vælge imellem mange forskellige farver og typer. Vælge for eksempel en stor buket røde roser for at takke din kæreste eller ægtefælle for mange gode år sammen – eller send en smuk og enkel buket til din sengeliggende eller hospitalsindlagte kollega.

Se alle valgmuligheder på kristinedamsted.dk

Flere Nyheder