advertorial

Du har haft en lang dag på arbejdet, eller måske er energien bare ikke til stede. Uanset hvad årsagen er, kan det nogle gange være svært at komme i humør til at lave aftensmad. Så er det tid til nogle gode og nemme måltider, der er hurtige at lave og har få ingredienser. Vi vil gerne gøre dit liv lidt lettere ved at give dig nogle forslag til disse retter.

 

 

Spaghetti kødsovs

Spaghetti kødsovs er en nem og lækker ret. Det eneste du skal gøre er at koge noget pasta, tilsætte grøntsagsbouillon og tomatsauce og derefter tilsætte kogte løg, svampe og oksekød. Du kan også tilsætte ting som hakket peberfrugt eller spinat for at få et ekstra skud næringsstoffer, hvis du har overskud til dette. Retten kan også laves helt uden grøntsager, hvis det skal være rigtig nemt.

Pizza

Det behøver ikke at være svært at lave pizza. Du skal blot bruge dej, sauce, ost, krydderier og dine favorit toppings. Du kan købe færdiglavet dej i butikken eller lave din egen – hvilket selvfølgelig afhænger af dit overskud. Du skal herefter rulle dejen ud, tilføje tomatsauce og ost og derefter toppe den med dine andre ingredienser. Til sidst skal den bages i ovnen indtil skorpen er sprød, og osten smelter.

Det kan dog blive endnu nemmere. Hvis du ikke magter at lave pizza, så kan du bestille fra et pizzaria. Du kan nemt gå på nettet og undersøge, hvilke pizzarier, der er i nærheden af dig ved f.eks. at skrive ‘pizzaria i Øster Brønderslev”.

Pastasalat

Pastasalat er en simpel ret, der kun kræver pasta, blandede grøntsager og dressing. Den kan serveres enten som tilbehør eller som hovedret. Du kan toppe pastasalaten med præcis hvad du vil, f.eks. skinke, æg, tun eller kylling for at få ekstra protein. Du kan også servere brød hertil.