Hvorfor du bør få dit gulv slebet

04 september 2021
Steffen Hansen

Hvis du har boet det samme sted i mange år, og har et trægulv, som så fantastisk ud dengang du fik det lagt. Så kan det være, at du skal overveje at få det slebet. Der er nemlig flere gode ting, som du kan få, ved at få dit trægulv afhøvlet og slebet.

Du slipper for splinter

Hvis du har et gammeldags trægulv, så kan du være så uheldig at få splinter af at gå på det, hvis det ikke er blevet afhøvlet i mange år. Derfor anbefaler vi, at du får dit gulv afhøvlet, for at gøre dig selv og dine gæster en tjeneste. Det er ikke dyrt at få det afhøvlet, og du vil elske følelsen af at gå gennem stuen efterfølgende. Mangler du hjælp til gulvafhøvling i Køge, eller i den by du kommer fra, så er et firma der kan hjælpe ikke længere end en Google søgning væk.

Det bliver flottere

Den typiske årsag til, at man får slebet sit gulv er, at det bliver flottere. Hvis man har boet det samme sted i 10 år, og aldrig har fået gulvet slebet, så kan det være en god idé at gøre, for at man ikke ender med et totalt ødelagt gulv. Hvis man har kæledyr, så vil man kunne se en endnu større forskel, og her anbefales det også, at man behandler gulvet med en god klar lak, så det er lakken dyrene slider på, og ikke selve gulvet.

Det er ikke dyrt

Afhængig af hvor slidt dit gulv er, så er det typisk billigere at få det slebet, end at få det skiftet ud. Man betaler som udgangspunkt pr. kvadratmeter, og afhængig af hvor meget slid man har lavet på gulvet. Det kræver nemlig forskellige typer slibning, på et slidt gulv og på et knap så slidt gulv.

Flere Nyheder