Det er næsten noget af det mest gustne i verden at tænke på, hvis der har været indbrud i ens hjem – mens man var hjemme!

Det er grufuldt nok i sig selv, hvis det er sket, mens man ikke var hjemme, hvor man føler sig krænket og invaderet på ens private gemakker, hvor man ellers selv bestemmer, hvem der får lov til at være der og ikke.

Men når de ligefrem har været der, mens man hjemme, så var man jo selv udsat, og hvad hvis man var vågnet?

Man tør ikke tænke tanken til ende, og nogle bruger da drastiske metoder for at undgå den slags, hvor man blandt andet kan forefinde en vagtordning Frederikshavn, men det skal da helst mest ses i forbindelse med forretninger, butikker med videre.

De fleste private mennesker har ikke råd til en vagtordning, medmindre det er den slags, der kigger forbi i kvarteret, og som man er flere om at betale for.

Beskyt dig selv med en alarmsikring

Der er heldigvis flere andre ting, som man kan gøre, der både virker præventivt og direkte på indbrudstyve, der udser ens hjem til et indbrud.

Hvis man ikke er hjemme, kan man lave fjernkontrol med lyset, så det ser ud til, at der er nogle hjemme, når man skifter lyset fra afstand, hvor man er.

Man kan få naboerne til at kigge rundt ved ens ejendom med jævne mellemrum også om aftenen for at se, om der sker noget mistænkeligt. Som regel kan ens lokale miljø bemærke den slags.

Ellers er den klassiske form jo nok, at man installerer alarmer ved vinduer og døre, der enten stille kan tilkalde vagter og politiet, eller de larmer, så man skræmmer forbryderne væk.

Mange er dog enige om, at det bedste er at have en vagthund derhjemme. Det holder mange fra døren og andre steder i ens hjem.