Man kan jo mene, at det lidt ligger i navnet, hvor man bruger industrilakering henne, men det er jo også et spørgsmål om at tolke det. Det er lidt ligesom den famøse vittighed med, at man spørger en person, hvor vedkommende er blevet klippet henne, og så svarer personen: på hovedet!

For man kan jo mene det som, hvor man benytter sig af den type lakering henne, som jo rent geografisk kan være ved industrilakering i Brønderslev for lige at blive i det danske område.

Men det kan sagtens være i udlandet i et område, hvor der er en større form for industri – eller måske mindre af slagsen.

Så er det atter også et spørgsmål om, hvad man mener med “industri”, hvilket er det, som vi vil se nærmere på i denne artikel.

Hvornår er det industri nok til industrilakering? 

Ret beset skelner man jo mellem, at når man mener industrien, så menes der forretningsmæssigt og med firmaer, om det er til private kunder eller B2B.

For så afskærer man det til almindelige mennesker, der laver lakering selv for eksempel ved at køre ned til mekanikeren for at få lavet en omgang lakering.

Men udelukker det, at vedkommende kan få lakeret sin bil blandt andet i form af industrilakering, bare fordi vedkommende ikke begår sig med industri?

Det handler jo om at bruge den rette lakering til det rette element, så en bil ville for eksempel ikke have godt af den type industrilakering

Men kan du så møde op med for eksempel et møbel hos din lokale professionel, der arbejder med industrilakering, selvom du slet ikke skal bruge det til institutioner, firmalokaler med videre?

Det er da ikke muligt, det kan kan lade sig gøre, men så kan det nok være på sin plads at spørge det givne sted forud, om det kan lade sig gøre, inden man går forgæves eventuelt.