Hvilket firma skal udarbejde din tilstandsrapport?

14 april 2022 cecilie_mortensen

editorial

Har du en bolig, hvor du ønsker at få udarbejdet en tilstandsrapport til? Så er der god og professionel hjælp at hente rundt i landet. For at hjælpe dig i hænderne af de helt rette, kommer vi her med forskellige tips, du kan følge. 

Sådan vælger du et firma til at lave en tilstandsrapport 

Hvem har en god portion erfaring? 

Du kan først og fremmest vælge et firma ud fra, hvem der har en god portion erfaring. For når tilstandsrapporten skal laves, er det naturligvis et must, at du får et komplet overblik over en boligs stand. For så kan du bedre fornemme, hvad der f.eks. skal laves i forbindelse med et boligkøb. Derudover kan du også bruge tilstandsrapporten i din prisforhandling.

Hvem er ISO 9000 godkendt? 

En anden måde du kan vælge et firma på er, hvem der er ISO 9000 godkendt. Denne godkendelse fortæller dig noget om, at firmaet er godkendt af sikkerhedsstyrelsen. Du kan derfor også sætte forventningerne ekstra højt til den vurdering, du får lavet. 

Tilstandsrapport odsherred

Hvem yder en god service? 

Når din tilstandsrapport skal laves, er det naturligvis ikke uvæsentligt, at du samtidig får god service. For det kan få en betydning for, at du føler dig i ekstra gode hænder – og at du føler dig tryg ved den fagperson, som kommer ud til dig. 

Hvis du kan finde et firma, som kan leve op til de punkter, der er listet op her, så skal du nok nå godt i mål med din tilstandsrapport. Det er også væsentligt at nævne, at en tilstandsrapport naturligvis også kan være aktuel for dig som sælger. Det er uanset, om der er tale om en privat bolig eller det måske er din virksomhed.

Hvis du have hjælp til at finde et firma, der laver tilstandsrapporter, så kan du starte her: https://www.kelstrupgaard.dk/tilstandsrapporter.aspx.

Flere Nyheder