Hvad kan du forvente af dit pizzaria?

07 december 2020 anders_lundtang_hansen

Der er dem af os, som når sulten melder sig, og man ikke orker at lave mad selv, tænker på et bestemt pizzaria med det samme, når man vil have mad udefra – mens andre shopper lidt rundt fra gang til gang.

Måske har man kun et i ens nabolag, eller der er for langt til de nærmeste, som så ikke leverer ud til ens område; eller også har man bare fundet det bedste pizzaria i Brønderslev, hvor man holder til, som man ikke håber, forsvinder eller bliver skiftet ud.

Selvom mad udefra er en “lettere” løsning for de fleste, så forventer man stadig høj kvalitet af dem, der laver det, om man spiser på stedet, eller man netop vælger at få maden leveret, eller man henter den selv.

Det kan være alt fra det overordnede til nogle helt specielle detaljer, der gør, at man vælger et sted frem for et andet – eller alle de andre steder.

Det her er dit bedste pizzaria

Der er mange måder at bestille ens mad på nu om dage, om man gør det via en app, en hjemmeside eller på den gammeldags måde med at ringe op.

Men man forventer i hvert fald hver gang, at man får det, man bestiller; og siden langt de fleste vælger at tilføje noget eller fjerne noget fra/til deres ordre, så regner man også, at dette bliver efterlevet.

Herefter kan det være sådan noget med, at tiden bliver overholdt, som der er påskrevet. Det er også lidt forventeligt.

Men derudover kan det være en service som bestik til maden, servietter; eller at ens pizzaria kender en så godt, at de lige ved – og husker – hvordan man kan lide at få maden anrettet og sat op.

Man ender måske ligefrem med at blive gode venner med folkene bag disken på det sted. Og det er sådan, de kan holde på dig som kunde!

Flere Nyheder