I en tid hvor Covid-19 for alvor har sat sine spor gennem verden, så er private såvel som arbejdspladser blevet ekstra opmærksomme på, hvordan smitten kan bekæmpes og holdes på afstand. I butikker er der f.eks. krav om mundbind, og der er sprit stillet til rådighed ved alle indgange, da det er nogle af de tiltag der kan gøres for at stoppe smittespredningen. 

Hvis du er interesseret i andre initiativer, du kan sætte i gang på din arbejdsplads for at holde Corona på afstand, så bør du overveje en feberscanner. Der er nemlig flere smarte ting ved, at der investeres i en feberscanner. 

Derfor er en feberscanner smart på din arbejdsplads

Vær med til at stoppe smittespredning

Det skal selvfølgelig fremhæves, at en feberscanner kan være et vigtigt værktøj, hvis du ønsker at stoppe smittespredning. Feber er nemlig et af de symptomer, som ses ved Corona. Lad derfor dine medarbejdere, besøgende, kunder m.m. tage hjem igen, hvis de viser sig at have for høj en temperatur. På den måde er du med til at beskytte resten af arbejdspladsen, og du kan gardere dig en smule bedre ift. at du ikke lige pludselig står med en stor håndfuld medarbejdere, som er blevet syge. 

Feberscannere findes i en række forskellige modeller

Noget andet der taler for en feberscanner er, at der findes der mange forskellige modeller, du kan vælge mellem, når det kommer til feberscannere. Du kan både få fingrene i bordmodeller, vægmodeller, diskmodeller, feberscannere med tilhørende gulvstander m.m. Med andre ord kan du finde lige den model, som måtte passe til din arbejdsplads og jeres behov.

Bliv klogere på dine muligheder med en feberscanner

Hvis du gerne vil høre mere omkring mulighederne med en feberscanner på din arbejdsplads, så ræk endelig ud til en leverandør, hvor I laver en forventningsafstemning af dine behov og ønsker.