En tømrer kan hjælpe dig med flere forskellige opgaver. Går du derfor og drømmer om at bygge nyt, tilbygge på din ejendom eller ombygge, så er det aktuelt at hyre en tømrer. Her kan du få realiseret dit drømmeprojekt. Faktisk kan det være en fordel at involvere en tømrer tidligt i forløbet. Dermed kan du få den nødvendige sparring og hjælp, for at du kommer bedst i mål med dit projekt. Det kan være alt lige fra at bygge et anneks, lave en tilbygning med ekstra værelset, hvis du mangler plads, eller hvis du trænger til at renovere dit køkken eller badeværelse. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du hyrer en tømrer?

Når du hyrer en tømrer er det vigtigt at være opmærksom på, hvem du vælger. Først og fremmest er det vigtigste at du vælge en tømrer der er medlem af Dansk Byg Garanti. Det er din sikkerhed for det arbejde der bliver udført. Dansk Byg Garanti stiller sikkerhed for den tømrer du hyrer. Det vil sige, at hvis der skulle opstå misforståelser, fejl, sjusk eller mangler i forbindelse med det udførte arbejde, så kan du rette henvendelse til Dansk Byg Garanti. Her er du dækket op til 150.000 kr. Så du har sikkerhed i dine penge, hvis arbejdet ikke bliver udført korrekt eller ordentligt. 

Hvilken tømrer skal du vælge til dit projekt?

Når du skal vælge en tømrer til dit projekt, kan du med fordel forhøre dig rundt i dit netværk. Da der er mange om buddet, er der også forskel i den kvalitet og service du kan forvente. Du kan også vælge at undersøge deres hjemmeside eller trustpilot. Her kan du læse, hvad kunderne siger om det arbejde de har udført. Det giver et meget reelt billede. Vi har her fundet byens foretrukne tømrer i Århus til dig