Glas i perfekte mål

09 april 2020 pia_nielsen

Ødelagte, punkterede, misfarvede eller ridsede ruder og spejle kan udskiftes til nye af en professionel glarmester i Esbjerg eller i det område, hvor du bor. Du kan få i netop de mål, du ønsker, og det er sikkert billigere, end du tror…

Hvad koster en glarmester i Esbjerg?

En glarmester i Esbjerg koster sikker det samme som en glarmester i Odense – det er materialerne og tidsforbruget, der afgør prisen på en opgave. Der kan være forskellige løsninger til en reparation eller udskiftning, og en dygtig glarmester vil altid rådgive om alle muligheder, inden du bestiller. Få et uforpligtende besøg eller kig forbi din lokale glarmester, så du kan høre, hvordan det smukke spejl fra loppemarkedet kan få nyt liv. 

Hvilke opgaver løser en glarmester?

Opgaverne for en professionel glarmester spænder vidt, men kan groft inddeles i to kategorier: Glas og spejle. 

Vinduer og termoruder

Både privatvinduer og butiksfacader kan få behov for at få udskiftet glasset i vinduesrammen. Du kan få nyt glas i moderne vinduer i alle størrelser og i ældre vinduer med sprosser. Er termoruden punkteret kan også en udskiftning af den, klares af enhver glarmester.

Sommetider kan det betale sig for varmeregningen af udskifte almindeligt glas med termoruder i døre og vinduer. Det kan i bedste fald få boligen op i en højere energiklasse. Konsultér en glarmester for råd omkring dine ældre vinduer og glasdøre – måske er det på tide at modernisere dem med termoglas?

Spejle og specialopgaver

Spejle til boligen kan bestilles i alle mål. En glarmester kan montere spejlet i en ramme for dig, eller hænge det op uden ramme. Du kan bestille i flere faconer, i alle mål og evt. med facetslebne kanter. 

Specialopgaver som udskiftning af bordpladen i glassofabordet eller det lille spejl i det gamle chatol kræver en særlig dygtig glasmester med erfaring inden for denne type udskiftning. Vælg den rigtige løsning til specialopgaven, ikke den billigste. 

Flere Nyheder