advertorial

Hvis du befinder dig i en nødsituation, er det vigtigt at ringe til en VVS mand med det samme. At være fanget uden vand eller med et utæt rør kan hurtigt forårsage store skader, og derfor er det nødvendigt at handle hurtigt, før det bliver værre. I nogle tilfælde skal du måske selv i gang med arbejdet, hvis det tager lidt tid for VVS-manden om at komme. Det vil vi afdække mere i dette indlæg. 

1. Hvad skal du gøre, hvis du har et sprunget rør?

Hvis du har et sprunget rør, betyder det, at der strømmer vand ud fra en revne i røret eller et andet sted. Du skal derfor have akut fat i en VVS-mand. Indtil han kan komme, så bør du straks lukke for hovedventilen for at stoppe vandstrømmen, så det ikke rammer andre områder og forårsager mere skade. Tag derefter fat i en skruenøgle for at lukke for eventuelle ventiler i nærheden af det sted, hvor lækagen er opstået.  Det vigtigste er, at du får lukket for vandet, og så kan du lade VVS manden om resten. 

2. Spar penge ved selv at løse nogle små VVS-problemer

Hvis du opdager, at din håndvask eller dit toilet er utæt, kan problemet måske godt løses af dig selv, før du ringer til en VVS mand. Der er mange løsninger til rådighed for folk, der gerne selv vil løse problemet. Kig på nettet efter enkle instruktioner, hvis du føler dig klar til det. Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du skal tage dig af problemet, kan du altid ringe til en VVS mand og han kan komme og forklare, hvad der er sket. Så kan du være forberedt til næste gang.

3. Ring rundt

Til at starte med, så kan du ringe til forskellige VVS firmaer og høre, hvad de kan tilbyde i pris og services. Det afhænger naturligvis også af, hvor akut din situation er og hvor meget tid du har til handle i. Hvis dit problem er en mindre af slagsen, så kan du sikre dig selv for dårligt arbejde, ved at læse feedback fra tidligere kunder. Det er godt til at få et overblik over firmaet, før man beslutter sig for at vælge dem. Ved at ringe rundt kan du også være sikker på, om virksomheden er licenseret og forsikret. På den måde kan du vide, at de er kvalificerede til opgaven og vil være beskyttet økonomisk.

Vi kan anbefale, du besøger Bangs VVS, hvis du skal finde et godt VVS-firma. Du kan finde dem via dette link: https://bangsvvs.dk/