Find dit nye høreapparat hos en professionel høreklinik

04 juni 2020 astrid_pedersen

De fleste mennesker mister hørelsen når de bliver ældre. Tabet af denne sans sker gradvist hen over nogle år, og skyldes – som så mange andre alders betingede lidelser – almindelig slitage.

Der er desværre ikke noget at stille op imod alders relateret høretab, og derfor er det en stor sorg for de fleste mennesker den dag de vågner op og ikke kan hører fugle pippe uden for vinduet. Det er nemlig det høje frekvenser, som ryger først – og det er derfor at bedsteforældre ofte har svært ved at høre hvad børnebørnene siger.

Vi har alle sammen haft et familiemedlem som havde svært ved at høre, og som derfor krævede at man talte højt, langsomt og med tydelig artikulation. Det kan godt være rigtig belastende at skulle føre en samtale på dette grundlag, og det ved de fleste ældre med høretab også godt. Der er således en stor risiko for at ældre mennesker, som oplever tab af hørelse, vil isolere sig og undgå social kontakt, idet de skammer sig over deres tilstand.

Sådan behøver det nu ikke at være. Det kan faktisk med hjælp fra moderne teknologi lade sig gøre at genskabe store dele af hørelsen. Det er blot et spørgsmål om at finde det rette høreapparat som passer til dine behov og ønsker.

Lad Hørerøret hjælpe dig med at finde det bedste høreapparat

Du kan altid begynde med at opsøge en professionel høreklinik. Hos Hørerøret, som har butik og klinik i Stege og Nykøbing Falster, finder du dygtige audiologister som kan hjælpe dig med såvel en indledende høretest som med udvælgelse af det helt rigtige høreapparat. På baggrund af test resultaterne og en personlig samtale vil du få tilpasset det høreapparat som matcher dine behov for genskabelse af lyd.

Du kan læse mere, og booke tid til et besøg hos Hørerøret, på hoereroeret.dk

Flere Nyheder