Find din lokale vognmand i Faxe

29 november 2021
astrid_pedersen

advertorial

Står du for at skulle bygge om eller til, rydde op i havens beplantning eller måske anlægge en ny indkørsel? Så kan du hurtigt få behov for hjælp fra en dygtig lokal vognmand.

Hvor kan jeg finde en pålidelig vognmand i Faxe?

Hvis du er på jagt efter en vognmand som kan hjælpe dig med dit byggeprojekt, transport af tunge emner eller måske brændeleverancer kan du med fordel tage kontakt til vognmandsfirmaet Claus & Svend Aage.

Claus & Svend Aage kan tilbyde diverse vognmandsydelser som for eksempel kranarbejde, bortskaffelse af byggeaffald, leverancer af grus, sand, granit, skærver og andre fyld materialer, udlejning af containere og andet materiel samt selvfølgelig kørsel og transport, blandt andet af affald.

Claus & Svend Aage er godkendt til transport og sortering af affald fra private, for eksempel byggeaffald, storskrald, husholdningsaffald og haveaffald. Når du lader Claus & Svend Aage hjælpe dig med dit affald kan du således være sikker på at dette bortskaffes på 100% bæredygtig og reglementeret vis.

image

Bestil dit brænde hos Claus & Svend Aage

Foruden de traditionelle vognmands tjenester tilbyder Claus & Svend Aage også levering af brænde.i samarbejder med Faxe Landhandel sælger Claus & Svend Aage brænde til glade og tilfredse bolig ejere på hele Sydsjælland.

Når du køber brænde gennem Faxe Landhandel og får det leveret til døren af Claus & Svend Aage kan du være sikker på at brændet holder en høj kvalitet, at det er tørret efter alle kunstens regler, og at det er savet ud i størrelser som passer til de fleste brændeovne i standard størrelse.

Lej din container hos Claus & Svend Aage

Claus & Svend Aage tilbyder der ud over leje af containere i varierende størrelser og til forskellige formål. Uanset om du skal bruge en flytte container eller en container til have affald kan Claus & Svend Aage hjælpe. Klik ind på vognmand-claus-svendaage.dk og få mere information.

Flere Nyheder