Find din lokale bedemand i Sindal

27 februar 2021 astrid_pedersen

Når et menneske dør, vil der som regel efterlades sørgende pårørende. Især de mennesker, som var tættest på den afdøde, vil føle tabet hårdt. Er du pårørende til en nyligt afdød slægtning, ven, kæreste eller ægtefælle vil du sikkert samtidig stå med ansvaret for at arrangere begravelse eller bisættelse. Og her kan det være en rigtig god idé at opsøge professionel hjælp.

Hvem kan hjælpe mig med at bisætte min kære afdøde i Nordjylland?

Er du på udkig efter en dygtig bedemand i den nordligste del af Jylland kan du med fordel vælge Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri.

Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri har afdelinger i Hjørring, Sindal, Pandrup, Hirtshals, Tårs og Brønderslev og står altid parat med dygtige bedemænd som kan tage hånd og begravelse eller bisættelse. Hos hver afdeling finder du kompetente og veluddannede bedemænd med et stort lokal kendskab og mange års erfaring med at arrangere begravelse eller bisættelse i Nordjylland.

Du kan altid regne med at din bedemand yder den bedste hjælp til dig og de øvrige pårørende i forbindelse med forberedelse og afvikling af begravelsen eller bisættelsen. Uanset hvilken kirke eller hvilket kapel som skal danne rammen om en eventuel ceremoni, og uanset om der er tale om en jordfæstelse eller en kremering, kan Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri hjælp.

Bedemanden giver også gerne en hånd med når det handler om at arrangere gravøl, frokost eller reception som opfølgning på selve ceremonien. Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri har nemlig god kontakt til de lokale forsamlingshuse, kroer, gæstgivere og restauranter samt catering firmaer som kan stå for forplejning og bespisning. Og endelig kan Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri hjælpe med diverse papir arbejde som for eksempel udfyldelse af dødsanmeldelsen, ansøgning om begravelses hjælp, og udfærdigelse og indrykning af dødsannonce i aviser og dagblade hvis dette ønskes.

Du kan læse mere om Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri på hjemmesiden https://www.baggesen.dk/ 

Flere Nyheder