Find assistance til VVS i Faaborg online

13 oktober 2020 astrid_pedersen

Skal du have nyt køkken, eller skal det gamle badeværelse moderniseres? Så kommer du nok ikke uden om VVS arbejde. I hvert fald ikke hv

is renoveringen skal indbefatte andet og mere end nye køkken elementer eller badeværelses møbler samt maling på væggene. Når et køkken eller et badeværelse skal laves helt om vil der som regel optræde VVS opgaver i større eller mindre omfang. Det kan for eksempel være i form af opsætning af et væghængt toilet, eller flytning af et afløb når badekarret skal skiftes ud med en bruseniche.

Du kan også komme ud for at skulle omdirigere en gas ledning hvis komfuret skal flyttes. Og endelig skal der oprettes dræn når du skal have installeret en vaskemaskine eller en opvaskemaskine.

Kan jeg selv foretage det nødvendige VVS arbejde?

Det kan være fristende at spare de penge det koster at hyre en professionel VVSer, og i stedet selv kaste sig ud i VVS arbejdet. Men her skal du være opmærksom på at du, selv om du måske er en kyndig gør det selv mand, faktisk slet ikke må rode med de faste VVS installationer i bygningen. Det er simpelt hen forbundet med alt for stor en risiko selv at lege VVSer.

Du kan risikere at forårsage læk på vand eller gas ledninger – det sidste med potentielt fatale konsekvenser så som kultilte forgiftning eller gas eksplosioner. Et læk på et vandrør kan forårsage ganske alvorlige vandskader på bygningen, som kan være utroligt dyre at udbedre. Og har du selv fiflet med rørene skal du ikke regne med at din forsikring dækker omkostningerne forbundet derved.

Hvor får jeg hjælp til VVS i Faaborg?

Det kan således ikke rigtig betale sig at spare VVSeren væk. Leder du efter en autoriseret VVS installatør i Faaborg kan du med fordel vælge Hybel VVS Teknik ApS – læs mere på hybel-vvs.dk

Flere Nyheder