Fin måde at vise gulvet frem forud for gulvafslibning

22 april 2020 anders_lundtang_hansen

Selvfølgelig tænkes her jo ikke på, at man vil fremvise ens gulv til familie, venner eller endda på de sociale medier, hvis det trænger til at blive slebet ned – man viser jo heller ikke billeder af ens opvask og vasketøj, uden det er for sjov.

Men med fremvisning forud for en gulvafslibning tænker vi ganske enkelt på, at man måske gerne vil forklare en given gulvafsliber, hvordan ens gulv tager sig ud, og det vil man gerne forklare så bedst som muligt.

Det bedste vil nok altid være, hvis gulvafsliberen selv kan komme ud forud for arbejdet og se gulvet, røre ved det og måske tage nogle notater om det.

Men det er ikke altid, at man har tiden til det, eller man vil gerne spare tiden på det, så man vil gerne have kunden til at fremvise for en, hvordan gulvet ser ud.

Dette kunne blandt andet være i forbindelse med: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-brabrand/ 

Og hvordan gør man så lige det bedste muligt?

Måske er man nemlig ikke så god til at forklare sig mundtligt over en telefon, hvordan gulvet tager sig ud, og det samme gælder på skrift, hvis man vil skrive en sms eller mail – også selvom man får hjælp til dette.

Noget bedre ville i så fald være at tage nogle billeder, man kunne sende af gulvet, så man kan starte en dialog på den måde, hvis gulvafsliberen har spørgsmål til, hvad vedkommende ser.

Men disse billeder er meget statiske, der kan være modlys, man har et dårligt kamera eller lignende, så man ikke får et godt nok syn på gulvet.

Så findes der endda noget endnu bedre, som de fleste nu om dage kan gøre med selv en telefon:

Man kan optage en lille videobid med ens telefon, hvor man viser, hvordan gulvet ser ud.

Man fjerne bare ting og sager, der ikke skal være der, og optager nogle rolige og langsomme panoreringsbilleder over gulvet.

Flere Nyheder