Vi er mange, der savner den fuldendte, hyggelige og lækre restaurantoplevelse. Ikke at skulle tænke på indkøb og mad, men kunne tage hen på en restaurant med stearinlys, måske ovenikøbet hvide duge, personale, der hilser en velkommen og et menukort, der gør det svært at vælge. 

Efter en lang lukketid og ingen besøg på restauranter vil I måske fejre det med en lækker menu på flere retter og dertilhørende god vin, eller hvad man foretrækker. Det løfter virkelig humøret efter en lang Corona-tid at få vækket smagssanserne og hygget sig sammen med andre på en restaurant med opmærksomheden på venner, familie eller kollegaer og ikke madlavningen – men i høj grad på maden.

Ekstraordinær lækker mad på Restaurant PIAF

Hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det efter at savnet restauranter og sparet på restaurantbudgettet i flere måneder? Hvis I ønsker et ekstra højt gastronomisk niveau, er restaurant i Silkeborg, Restaurant PIAF, et rigtigt godt bud. På 8 år har de modtaget to stjerner i Den Danske Spiseguide, hvilket bl.a. viser deres store respekt for råvarer og det at kokkerere efter sæsonen.

Menuen er inspireret af det sydfranske køkken, da køkkenchef og indehaver Marc Noël er vokset op der. Ligeledes tager han Spanien, Italien og Grækenland med i menuen, da han har spanske aner og har rejst meget i Italien og Grækenland. Restaurant PIAF har også prioriteret deres vinmenu højt og har valgt vine, der komplementerer maden og gør dit besøg på restauranten endnu bedre. 

Mad ud af huset eller lukket arrangement

Hvis I skal holde fest, kan I også bestille mad hos Restaurant PIAF. I kan sammensætte jeres buffet med den type menu, I ønsker – se retterne på hjemmesiden.   

I kan kontakte restauranten vedr. bestillinger i hele deres åbningstid, men nemmest at træffe dem mellem kl. 10 og 17. Det er Horestas afbestillingsregler, der følges. Hvis I ønsker et lukket arrangement, kan I ringe og tale med dem.