Få vestegnens bedste VVS hjælp

26 februar 2021 astrid_pedersen

Har du netop investeret i eget hus, og glæder du dig til at få mere luft og plads omkring dig? Så skal du samtidig være forberedt på at der med din nyfundne frihed også følger et stort ansvar. Når man bor i lejlighed kan man nemlig altid tilkalde viceværten hvis der springer et vandrør, eller hvis faldstammen er stoppet. Men når du bor i hus skal du selv sørge for at få fat på relevante fagfolk – her under en dygtig autoriseret VVS installatør.

Hvad kan den lokale VVS tekniker hjælpe mig med?

Der er rigtig mange situationer i forbindelse med de faste VVS installationer i dit hus eller i din lejlighed hvor en dygtig VVS mand kan være særdeles behjælpelig.

Skal du for eksempel have renoveret den nye bolig, og inkluderer istandsættelsen en komplet modernisering af dit køkken eller af dit badeværelse, kommer du nok ikke uden om restaurering af de gamle rør. Det kan nemlig sagtens tænkes at du skal have flyttet et afløb eller oprettet et nyt et af slagsen – eller måske monteret et smart væghængt toilet i stedet for det gamle.

Til disse formål skal du ifølge de gældende regler have fat på en autoriseret VVS installatør. Det er nemlig ikke tilladt for dig selv som menigmand at udføre arbejde på de faste elektriske installationer i boligen, heller ikke selv om du selv har købt og betalt den og det kun er dig selv – og eventuelt din familie – som bor i den.

Skal du således sætte boligen flot i stand inden indflytning er det en god idé at få fat på den lokale VVS’er. Og du kan med stor fordel booke VVS hjælp i god tid, således at VVS installatøren kan yde den optimale hjælp i forhold til planlægning af dine nye VVS installationer.

Få hjælp til VVS i din bolig hos Roskildevejens VVS-Teknik – læs mere på https://www.roskildevejens-vvs.dk/ 

Flere Nyheder