Få professionel hypnose i Aabenraa

05 september 2022 admin

editorial

Hypnose er en sindstilstand, hvor du er mere modtagelig for suggestioner. Det er en naturlig tilstand, som vi alle ind imellem går ind i, f.eks. når vi er fordybet i en bog eller film. I hypnose har du adgang til det underbevidste sind, hvor du kan foretage ændringer i dine indre kontrolprogrammer og uhensigtsmæssige tankemønstre og følelser.

Hvordan fungerer hypnose?

Under hypnose befinder du dig i en tilstand af øget afslapning og koncentration. Det betyder, at din kritiske tænkning er sænket, og at du er mere åben over for forandringer. Når du hører de forslag, du får i hypnose, tager din underbevidsthed dem til sig og begynder at foretage ændringerne.

Hvordan kan hypnose hjælpe mig?

Hypnose kan bruges til forandringsprocesser i alle størrelser og former. Alle sessioner er individuelt skræddersyet til dine udfordringer. Hypnose kan hjælpe dig med at overvinde angst, tankeløshed, tristhed og vrede. Den kan også hjælpe dig med at opbygge en indre ro og livsglæde, gøre dig mere nærværende der, hvor du er, og styrke din selvtillid.

image

Hvad er mindfulness?

Mindfulness er en praksis, hvor man er opmærksom på det nuværende øjeblik uden at dømme. Det kan hjælpe dig med at blive mere opmærksom på såvel følelser og emotioner som bevidste eller ubevidste tanker, og lære at kontrollere dem. Mindfulness kan også hjælpe dig til at nyde livet mere og føle dig mindre stresset.

Hvad kan jeg opnå med mindfulness?

Mindfulness kan hjælpe dig med at forebygge stress og de der af udledte livsstils sygdomme, styrke din selvtillid og dit selvbillede, og samtidig hjælpe dig til at være mere nærværende der, hvor du er.

Hvis du lider af et af disse problemer, kan hypnose være til endog rigtig stor hjælp. Det er en naturlig tilstand, som vi alle går ind i fra tid til anden, og den giver os adgang til det underbevidste sind, hvor vi kan foretage ændringer. Alle sessioner er individuelt skræddersyet til dine udfordringer, så hvis du leder efter forandring, kan hypnose være en god mulighed.

Flere Nyheder