Få maler hjælp til renovering af din bolig

06 maj 2020 astrid_pedersen

Når boligen skal males – eventuelt i forbindelse med et større renoverings projekt – er det en god idé at planlægge malerarbejdet på forhånd. Og samtidig bør du lade en dygtig, professionel maler – eventuelt et malerfirma – varetage opgaven. Især hvis du ønsker et smukt og ensartet resultat, som du kan have glæde af i mange år.

Hvorfor skal jeg lade en faglært maler male min bolig?

Uanset om du bor i et stort hus med flere etager eller i en lejlighed af overskuelig størrelse, er opgaven med maling af lofter, vægge og indvendigt træværk mere omfattende end som så. Mange bolig ejere, som selv vælger at male boligen indvendig, bliver hurtigt overrasket over hvor lang tid det tager – og hvor hårdt det er – selv at skulle forestå dette arbejde.

Der er nemlig mange opgaver forbundet med et stykke vel udført malerarbejde ud over det at smøre maling på overflader. Du skal eksempelvis selv købe ind til projektet. Indkøb af maler udstyr og materialer er langt fra nogen gratis omgang, da du skal ud i detail handelen for at skaffe såvel pensler, spartler og ruller som maling, bakker, spande, sandpapir, spartelmasse og plast og pap til afdækning af henholdsvis møbler og gulve.

Du skal også regne med at bruge et par dage på klargøring af dine vægge. Disse skal nemlig som minimum slibes, vaskes og primes med det, der kaldes Microdispers eller blåt vand hvis malingen skal kunne binde ordentligt. Sidder der gammelt tapet på dine vægge, skal dette fjernes først, hvilket er en ret krævende opgave i sig selv. Og er pudset i dårlig stand, kan det være nødvendigt med opsætning af filt eller en fuldspartling.

Hvis du ønsker hjælp til udførelse af dit malerarbejde, kan du altid kontakte Malerfirmaet Hoffmann – din maler i Sønderjylland. Du kan få et godt tilbud på professionel malerarbejde på https://www.maler-hoff.dk/ 

Flere Nyheder