Få hjælp til dit barn med en støttekontaktperson

20 september 2020 astrid_pedersen

Er du kommet ud i en situation hvor du har svært ved at trænge igennem til dit barn – og føler du at udviklingen er ved at spinne ud af kontrol? Så kan det være at du og barnet kan få glæde af et MTFC forløb med en tilknyttet støttekontaktperson.

Hvad er et MTFC forløb?

MTFC står for Multidimensional Treatment Foster Care. Det er en særlig form for familie behandling som har et helhedsorienteret sigte og dermed omfatter både den unge og dennes forældre.

MTFC forløb er særligt rettet imod børn og unge som har problemer i retning af uhensigtsmæssig adfærd, enten som følge af traumatisering eller psykologiske diagnoser. Et barn kan have særligt glæde af MTFC behandling hvis han eller hun udviser aggressiv, indadvendt eller selv skadende adfærd, og måske oplever koncentrations problemer som gør det svært at følge almindelig skolegang.

Der kan også være tale om børn og unge som har svært ved at få venner, eller som får de ”forkerte” venner, og derfor har øget risiko for at haven i kriminalitet eller stofmisbrug. Oplever du at dit barns adfærd går imod det destruktive og konfliktsøgende – for eksempel at barnet stjæler, lyver eller opsøger konfrontation – kan et MTFC forløb med en dygtig støttepædagog tilknyttet være en del af en langsigtet løsning.

Hvor finder jeg en kompetent støttekontaktperson eller støttepædagog i Nordsjælland?

Hvis du ønsker hjælp til at finde den bedste løsning for dit barn og for jeres familie kan du med fordel kontakte Lola Dokkedal. Lola Dokkedal er bosiddende i Hundested og har igennem årene hjulpet mange familier gennem MTFC forløb – også som plejefamilie.

Med Lola Dokkedal som erfaren mentor og støtteperson er du og din familie godt hjulpet når I beslutter jer for et MTFC forløb. Du kan læse mere om Lola Dokkedal på hjemmesiden loladokkedal.dk

Flere Nyheder