Få hjælp til dine fysiske problemer hos en dygtig kiropraktor i København

29 oktober 2020 astrid_pedersen

Døjer du dagligt med smerter og ubehag, manglende mobilitet og smidighed, eller måske endda hyppige anfald af hold i nakken, indeklemt iskias nerve, spændings hovedpine eller lignende smertefulde tilstande? Så kan det være en god idé at opsøge en dygtig kiropraktor.

Hvorfor skal jeg gå til kiropraktor?

Mange af dine smerter og en stor del af dit ubehag kan skyldes manglende harmoni i din krops opbygning. Dette kan være medfødt men kan også være en konsekvens af mangeårig dårlig arbejdsstilling, monotone bevægelser eller dårlig holdning. I mange tilfælde er massage, træning og fysioterapi ikke tilstrækkeligt for at rette op på disse skavanker. Her har du brug for en mere dybdegående behandling. Og en sådan kan du få hos en kiropraktor.

Hvad gør en kiropraktor?

Du forbinder måske mestendels kiropraktor begrebet med det karakteristiske knæk, som af og til høres meget tydeligt når en kiropraktor foretager sine justeringer. En kiropraktor laver dog meget mere end at knække ryg og nakke.

Hos en kiropraktor vil du først og fremmest få en nøje udredning af din sygehistorie, og en grundig undersøgelse af din krop. Ved hjælp af palpering, anamnese og billed diagnostik kan din kiropraktor kortlægge dine fysiske skader, skavanker og dårligdomme. Herpå baseres en udførlig behandlings plan som har til formål at genoprette din krops naturlige balance og styrke dens naturlige evne til selv at holde sig på rette spor.

En kiropraktor vil aldrig udføre justeringer hvis du ikke selv er 100% tryg derved, og vil altid søge at hjælpe dig ad andre veje hvis du ikke bryder dig om at det siger knæk.

Hvor kan jeg finde en kompetent kiropraktor i København?

På Gammel kongevej finder du Kiropraktisk Klinik ved Geoffrey B. Dauscha – en af de mere veletablerede og velrenommerede kiropraktor klinikker i København og omegn. Bestil tid via hjemmesiden dauscha-kiropraktor.dk

Flere Nyheder