Få hjælp til at vælge den rette luft til vand varmepumpe

10 september 2021 astrid_pedersen

Skal fyret skiftes ud med en moderne varmepumpe? Så bør du læse med her.

Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge?

Der findes grundlæggende to forskellige typer varmepumpe på markedet: Luft til luft varmepumpen og luft til vand varmepumpen.

En luft til luft varmepumpe er en prima erstatning for dyre og gammeldags elektriske radiatorer, og kan virkelig skære en stor luns ud af din elregning. Med en luft til luft varmepumpe får du ikke blot en mere energi effektiv og klima venlig opvarmning af luften i din bolig.

En luft til luft varmepumpe renser også luften for partikler og pollen, og bidrager således til et renere indeklima. Du vil ikke have det store behov for at lufte ud hvilket også gør det billigere at opvarme stuer og værelser. Og i de varme sommer måneder vil din luft til luft varmepumpe kunne ”vendes” således at den kan fungere som air condition anlæg.

Få hjælp til at vælge den rette luft til vand varmepumpe

Er luft til vand varmepumpe kan på samme måde erstatte et gammelt udtjent fyr. I lighed med en luft til luft varmepumpe er en luft til vand varmepumpe et miljøvenligt og billigt alternativ til de konventionelle opvarmnings metoder.

En luft til vand varmepumpe i den rigtige størrelse og med den rette kapacitet kan sagtens opvarme lige så store mængder brugsvand og cirkulations vand som et fyr. Og så er en luft til vand varmepumpe en del mere driftssikker end et gammelt fyr hvilket betyder færre reparationer og mindre vedligeholdelse lige som en luft til vand varmepumpe ikke konstant skal have påfyldt brændstof.

Lad Amalo hjælpe med at vælge den rette luft til vand varmepumpe

Det københavnsk baserede VVS firma Amalo kan hjælpe dig med at vælge netop den Panasonic varmepumpe som passer perfekt til din bolig – læs mere på Amalo.dk.

Flere Nyheder