Få foretaget billediagnostik med røntgen i Aarhus

11 december 2020 astrid_pedersen

Når du kommer til skade med et led eller mærker uforklarlige smerter, hævelser eller ubehag i krop eller ekstremiteter bør du altid opsøge din praktiserende læge. Selv om han eller hun måske ikke umiddelbart kan stille en diagnose vil du her kunne få udstedt en henvisning til en speciallæge som kan – eller måske til en røntgenklinik. Og her vil du kunne vælge imellem alle røntgenklinikker i den region hvor du er bosat.

Hvor kan jeg få foretaget undersøgelse med røntgen i Aarhus?

Er du bosiddende i Region Midt – for eksempel Aarhus eller nærmeste omegn – kan du med stor fordel vælge den velrenommerede og ansete røntgen og ultralyds klinik RøntgenKlinikken i Aarhus.

RøntgenKlinikken har sin centrale placering midt i hjertet af Aarhus Midtby, nærmere betegnet i Speciallægernes Hus i Morten Børups Gade. Her er det nemt at komme til såvel i bil som ved hjælp af offentlig transport, eller hvis du er på cykel eller på gåben. Den moderne røntgenklinik er tilgængelig for alle, også selv om du er gangbesværet eller sidder i kørestol. Og så har RøntgenKlinikken i Aarhus nogle af regionens korteste ventetider.

Faktisk vil du i langt de fleste tilfælde kunne komme til undersøgelse samme dag din henvisning til røntgen eller ultralydsundersøgelse er udstedt. I hvert fald hvis der er tale om en standard undersøgelse. Det kan for eksempel dreje sig om en røntgen optagelse eller en ultralyds skanning af et enkelt led eller legemesdel.

Samtidig vil du kunne få resultaterne med det samme lige som røntgenlægens objektive vurderinger omgående vil blive fremsendt til din praktiserende læge eller til den special læge som har henvist dig til røntgen eller ultralyd. Så vil han eller hun på baggrund af den avancerede billeddiagnostik kunne vurdere om der skal foretages yderligere i forhold til behandling.

Du kan læse mere om RøntgenKlinikken i Aarhus på roentgen-klinikken.dk

Flere Nyheder