Få dine gulve slebet på Frederiksberg

07 juni 2022 lotte_hindsberg

editorial

Noget af det huse og lejligheder på Frederiksberg er kendte for, er deres smukke trægulve. Det gælder både de små to og tre værelses lejligheder til de store herskabslejligheder på flere hundrede kvm. Til fælles har de at gulvene skal afslibes for at forblive smukke, lyse og gyldne. Har du en lejlighed der trænger til en kærlighed, kan du med fordel søge på gulvafslibning på Frederiksberg. 

Årsagen til at dine trægulve skal afslibes er at træ er et levende materiale, selv efter de er blevet til gulve. Efter et stykke tid bliver gulve grå og triste at se på og så skal de afslibes, for igen at se smukke og gyldne ud.

gulvafslibning frederiksberg

Gør det selv projekt

Der er flere måder at få afslebet dine gulve. Du kan vælge selv at gøre det, eller også kan du få en professionel gulvafsliber til at afslibe dine gulve. Ofte sker det i forbindelse med en flytning. Det er markant nemmere at afslibe gulvene, når dit hjem er tomt. Men hvis det ikke er muligt, eller hvis man har boet der længe, er det stadig muligt.

Du kan blandt andet vælge at tømme din bolig og have det opbevaret, eller også kan du vælge at tage et rum ad gangen. Vælger du selv at afslibe dine gulve, er det en god ide at lave en grundig forberedelse. Der er mange penge at spare. 

Start med at vaske dine gulve, så de er helt rene. Er der skidt og snavs, vil en afslibning ende med at få snavset slebet ned i dine gulve. 

Det næste du skal gøre er at gå gulvene efter for løse søm. De skal slås ned i gulvet. Det har to fordele. Din gulv vil ikke knirke og det bliver betydeligt billigere i forhold til sandpapir. Søm vil ellers ødelægge dit sandpapir.

Flere Nyheder