Få den bedste kloakservice hos din lokale kloakmester

20 oktober 2019
admin

Er der bøvl med kloak systemet efter et større regnskyl – eller er din ejendom ramt af rotteplage? Så kan du med fordel kontakte Lihn’s Kloak.

Hvad kan Lihn’s Kloak hjælpe med?

Lihn’s Kloak kan hjælpe med alt, hvad der vedrører kloakering og afløb. Hos Lihn’s Kloak finder du uddannede og dygtige kloak mestre, som står klar til at hjælpe dig, når der er overløb i kloakken, vandstanden står for højt på grund af forstoppelse i systemet, eller der er opstået vandskader af samme årsag. Lihn’s Kloak hjælper også med rottebekæmpelse samt med oprydning efter rotter – og så kan du selvfølgelig også få hjælp fra Lihn’s Kloak, når der skal foretages punkt renovering af revner og brud på rør og ledninger.

Lihn’s Kloak tilbyder desuden totalløsninger inden for såvel kloak service som ejendoms service. Lihn’s Kloak har mange år på bagen inden for begge områder, og kan således tilbyde rådgivning om og udførelse af kloak og ejendomsservice til kunderne, som tæller virksomheder, andelsboligforeninger, ejerforeninger, og offentlige institutioner og faciliteter. Lihn’s Kloak tilbyder professionelle og optimale løsninger, og tager altid udgangspunkt i kundens individuelle behov og ønsker.

Uanset opgavens art, behøver du kun at gemme et telefon nummer til Lihn’s Kloak. Da Lihn’s Kloak er en mindre virksomhed uden nogen videre administration, kan firmaet tilbyde løsninger til lave priser. Alle opgaver varetages med stor omhu, lige som der lægges vægt på såvel kvalitet og fleksibilitet over for kunden. Hos Lihn’s Kloak er der døgnvagt, således at akutte opgaver også kan varetages med det samme.

Hos Lihn’s Kloak finder du en klart defineret miljø og CSR politik. Dette betyder, at Lihn’s Kloak udelukkende anvender miljøvenlige materialer og ditto udstyr, hvor det giver mening og understøtter formålet. Samtidig vil Lihn’s Kloak søge at minimere eventuelle støjgener for et bedre arbejds miljø og mindst mulig ulejlighed for kunderne.

Du kan kontakte Lihn’s Kloak via lihn-kloak.dk

Flere Nyheder