Har du smerter i dine muskler, eller døjer du med stivhed i leddene? Så kan du med fordel søge hjælp til justering af din krop hos en dygtig lokal kiropraktor.

Hvad kan en kiropraktor behandle?

En kiropraktor kan behandle alle skader, skavanker, stivheder og ubalancer som hidrører fra din rygsøjle eller fra dit bevæge apparat. Hos en kiropraktor vil du således kunne få hjælp til eksempelvis hold i nakken, hekseskud, lumbago, indeklemt iskias nerve, piriformis syndrom, tennisalbue, frossen skulder, spændingshovedpine og en lang række andre smertefulde lidelser.

En kiropraktor har gennemført en femårig universitets uddannelse og har efterfølgende tilbragt to år i praktik. Dette er din garanti for at din fremtidige behandler ved hvad han eller hun laver.

Hvem er Frederiksberg Kiropraktiske Klinik?

Frederiksberg Kiropraktiske Klinik er din kiropraktor på Frederiksberg. Hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik finder du udelukkende dygtige, veluddannede kiropraktorer med mange års erfaring inden for behandling af alle typer skader og skavanker i ryg og bevæge apparat.

Frederiksberg Kiropraktiske Klinik er drevet af kiropraktor Annette Pedersen som samtidig er klinikkens stifter, og som i fællesskab med kiropraktor Martine Schou Bjerke og den RAB godkendte fysiurgiske massør Oona sørger for klienternes velbefindende og gode helbred.

Når du booker en tid hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik er du og din krop i trygge og professionelle hænder. Du vil altid gennemgå en grundig udredning med tilhørende forundersøgelse og eventuelt røntgen optagelser førend behandlings forløbet tilrettelægges.

De dygtige kiropraktorer vil altid tilstræbe at gøre behandlingen så skånsom som overhovedet muligt. Føler du at en justerings metode er grænseoverskridende vil der blive fundet en anden metode til at opnå det ønskede resultat. Og du vil selvfølgelig aldrig blive ”knækket” uden først at have givet tilsagn dertil.

Du kan bestille tid til en indledende konsultation hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik via klinikkens hjemmeside https://www.kiropraktor-frederiksberg.dk/.