Få den bedste hjælp til bisættelse hos en dygtig bedemand

04 oktober 2019 admin

I forbindelse med dødsfald er bedemanden som regel den første, man kontakter. Det er nemlig bedemandens fremmeste opgave at forestå klargøring af den afdøde, som skal iføres ligklæder og lægges i en kiste, som bedemanden også gerne fremskaffer.

En del af denne opgave er også at få transporteret den afdøde til kapellet, og senere hen videre til kirken, fra hvilken begravelsen skal foregå. Er der tale om en bisættelse med kremering, vil bedemanden også varetage transporten til krematoriet samt tilvejebringelse af en urne.

Bedemanden varetager også gerne alle arrangementer omkring jordfæstelse, urne nedsættelse eller spredning af aske. Men bedemandens opgave er faktisk ikke begrænset til alt hvad der har med kirke og kirke kontor at gøre. Bedemanden kan også være behjælpelig med udfærdigelse af en dødsannonce samt indrykning af denne i aviser og dagblade. En bedemand, som typisk har et solidt lokal kendskab og et godt netværk i nærmiljøet, vil også kunne hjælpe med at arrangere gravøl eller reception som opfølgning på begravelse eller bisættelse, idet han eller hun kan booke bord eller lokaler hos et gæstgiver, en restaurant eller et forsamlingshus i området. Og så kan du også få bedemanden til at hjælpe med indhentelse af begravelseshjælp fra eksempelvis forsikringen eller kommunen.

Vælg en bedemand i området

Hvis du skal have glæde af alle disse ekstra ydelser, er det en god idé at vælge en bedemand som residerer i det område, hvor bisættelsen skal foregå. Er du pårørende til en nyligt bortgået, som skal begraves eller bisættes nær Lemvig eller Struer, kan du med fordel vælge Krabbes Bedemandsforretning som din nærmeste allierede gennem hele forløbet. Krabbes Bedemandsforretning tæller udelukkende dygtige og erfarne bedemænd, som kan garantere, at du bliver behandlet med respekt og empati hele vejen igennem.

Du kan læse mere, og kontakte Krabbes Bedemandsforretning, via hjemmesiden på https://www.krabbes.dk/ 

Flere Nyheder