Få behandling med akupunktur i Odense

04 juni 2020 astrid_pedersen

Akupunktur er blandt de mest anerkendte og velansete alternative behandlinger her i vesten. Hvis du er interesseret i at prøve akupunktur mod eksempelvis smerter i kroppen eller i hovedet, allergi eller høfeber, eller måske fordøjelses besvær, kan du med fordel udse dig en klinik.

Hvor kan jeg få akupunktur?

Hvis du leder efter en klinik som tilbyder akupunktur behandling er det en god idé at du undersøger markedet nøje. Det er vigtigt at du vælger en klinik som udelukkende beskæftiger veluddannede og erfarne akupunktører. Ellers risikerer du en dårlig oplevelse og en ineffektiv behandling.

Du bør således sætte dig grundigt ind i hver enkelt kliniks personale og metoder, og måske endda finde ud af om klinik står opført hos RAB – Registreringsordning for Alternative Behandlere. Dette er nemlig din garanti for at behandleren er godkendt efter alle branchens standarder.

Hvem er Bon Santé Clinic?

Bon Santé Clinic er en RAB godkendt sundhedsklinik med speciale inden for akupunktur behandlinger. Hos Bon Santé Clinic kan du få tilbudt såvel traditionel kinesisk akupunktur som kosmetisk akupunktur og cupping terapi.

Selve navnet Bon Santé kommer af fransk, og betyder ”godt helbred” – og netop et godt helbred er hvad de dygtige medarbejdere hos Bon Santé Clinic ønsker for alle deres kunder. Du kan hos Bon Santé Clinic forvente at blive mødt med en holistisk tilgang til dine skavanker og dårligdomme. Dermed menes at hele mennesket – krop og sind – tages i betragtning i udrednings og behandlings forløbet.

På den måde sikrer Bon Santé Clinic at der ikke blot er tale om symptom behandling, men at selve årsagen til sygdommen eller lidelsen findes og behandles. Når du vælger Bon Santé Clinic som din akupunktur klinik i Odense, kan du opnå tilskud til din behandling gennem Sygeforsikringen “danmark”.

Du kan læse mere, og booke tid til din første akupunktur behandling, på bonsante.dk

Flere Nyheder