Er din lift brudt sammen?

11 oktober 2021 Steffen Petersen

editorial

Hvis du arbejder på et autoværksted eller på et plejehjem, så har I sikkert en masse typer af lifte.  Det kan hænde, at en lift skal have et tjek i løbet af den tid, I har den. Det kan være almindelig serviceeftersyn eller i fælde af hvis den skulle bryde sammen. Det er naturligvis vigtigt, at det sidstnævnte ikke sker, da det kan have slemme konsekvenser. Vi har i forlængelse af dette listet tre gode råd til dig i dette indlæg, der leder efter liftservice. 

1. Forhør dig blandt bekendte

Liftservice er ikke noget, man kan finde alle steder. Det kan godt være, at den nærmeste liftservice ligger et stykke væk fra dig. Det er lidt af en niche branche, så derfor kan du forhøre dig blandt bekendte, om de kender til steder med liftservice. Det kan være du allerede har kontakt til en via dit arbejde ellers kan du forhøre andre autoværksteder, hvilket liftservice de benytter sig af. Ellers kan du bruge Google til at søge efter liftservices. Her kan du indtaste “liftservice i Horsens“, hvis du bor i en by tæt på Horsens. 

2. Læs anmeldelser

Det er altid godt at læse anmeldelser af en virksomhed. Det er et stykke værktøj til dig som kunde, så du kan tage et kvalificeret beslutning om valg af et  firma. Mange firmaer bruger også disse online anmeldelsessider til at interagere med deres kunder, så de kan rette op på misledende anmeldelser eller fejl, der har opstået i forbindelse af en arbejdsopgave. Derfor anbefaler vi altid, du læser anmeldelser før du tager den første og bedste.

3. Indhent flere tilbud

Hvis du har fundet lidt forskellige liftservices, så kan du ringe og tage en snak med de forskellige. Det er altid godt at få lidt flere tilbud en blot én. Særligt hvis du gerne vil lave en fast aftale med firmaet til efterfølgende servicetjek af dine lifte. Det er en god måde til at sammenligne prisen blandt de forskellige liftservices. 

Flere Nyheder