Er der behov for mere skadedyrsbekæmpelse på Lolland end andre steder?

19 april 2021
anders_lundtang_hansen

Det skal nok næppe forstås på den måde, at der er mere behov for skadedyrsbekæmpelse på Lolland end andre steder, selvom fordommene kunne pege i den retning.

For nogle år siden var det populært for København og omegn at sende nogle af deres “belastede” typer til Lolland, så de kunne komme sig der eller bare blive glemt der, så de ikke genererede bybilledet i hovedstaden imens.

Generelt så er der også en høj grad af ledighed på Lolland, der er mange uden en høj uddannelse, og det er ikke sådan et attraktivt sted at bo, hvorfor huspriserne da også er lave der.

Derfor har området også accepteret at tage sig af disse typer, fordi det trods alt giver dem arbejde.

De unge forlader stedet, når de kan, og når man ser på de forladte og ødelagte huse, så kunne man godt tro, at der var mange skadedyr dette sted.

Lolland byder på lige så mange skadedyr, der skal bekæmpes, som andre steder

Mange andre mennesker kører da også gennem Lolland, når de skal ned at handle syd for grænsen eller på ferie.

Der er heller ikke mange ferieområder, og ellers kan man komme til Langeland herfra, så man hurtigt er i det Sydfynske øhav, hvor der er så flot.

Nu kommer der også snart en stor bro til Tyskland, som vil give meget gennemkørende trafik og få det til at larme; og selvom det giver flere arbejdspladser, så gør det ikke ligefrem stedet til et yndet turistmål.

Men bare fordi noget ser faldefærdigt ud, behøver det ikke være ensbetydende med, at der er flere skadedyr her end andre steder.

De pæne boliger længere nordpå på Sjælland kan have mindst lige så mange skadedyr, der skal gøres noget ved, for der er mange kvadratmeter at holde styr på, hvorfor der kan være mange skadedyr at tage sig af.

Flere Nyheder