En tagdækker får testet sit virke under en storm

17 marts 2021 anders_lundtang_hansen

Nu om dage er tage jo lagt af godt materiale og af gode fagfolk. Her kan nævnes https://www.ajtag.dk/ 

Desuden bliver man for hvert år bedre til at udvikle udstyr og materialer til at lægge tage med, for det er jo udslagsgivende for, at man kan kalde stedet et hus: intet tag, intet hus.

Man kan så vælge mange typer af tage, og man skal så overveje sådan noget som solpaneler eller måske et stråtag, hvis det er en del af ens tanker.

Der kan være sådan noget som brandfare at tænke på, hvorfor man da også forsikrer sig på det område, men derfor er det stadig irriterende, hvis der sker et uheld med ens tag.

Desuden kan man jo miste ting, der har affektionsværdi, som ikke kan erstattes, selvom det vigtigste er, at man selv og de andre i huset overlever.

Men vi er jo stadig kun mennesker, og naturen vinder altid i sidste ende, så en tagdækker får først bevist sig selv, når taget overlever en storm.

En storm kan gøre en tagdækker pinligt berørt

Storme har vi ikke så mange af i Danmark, når man sammenligner med andre udlande, men vi bliver trods alt stadig ramt, og vi er begyndt at give de storme navne, så vi holder skam øje med dem.

Man tænker måske ikke over sådan noget som en vinterstorm, når man lægger et tag en rolig sommerdag, men det skal man trods alt tænke på.

Selv hvis taget ikke er udsat for vinden, så kan der stadig være elementer, der kommer flyvende mod taget og ødelægger det.

Men vigtigst er det stadig, at taget ikke letter og falder ned på mennesker, hvorfor man virkelig skal sørge for at lægge det godt.

Når det så er sagt, så har alle ting en grænse, så måske er der bare sådan en stærk storm, at ingen tage vil kunne overleve det.

Flere Nyheder