En kølemontør kan man også få brug for om vinteren

22 marts 2021 anders_lundtang_hansen

Det er lidt morsomt, hvordan man forbinder noget med sæsoner, selvom det egentlig ikke behøver at være således.

Hvis man for eksempel tænker på ispinde og isterninger, så ser man jo for sig, at man sidder nede ved stranden en varm sommerdag og nyder en is, mens isterninger kan komme i drinks, som man ditto læsker i sig ude på terrassen, mens det er varmt udenfor.

Det er da klart, at der er nogle ting, der er lettere at markedsføre i visse perioder om året, og det genererer mere salg, men de to nævnte elementer forsvinder jo ikke fra markedet, bare fordi temperaturen ændrer sig udenfor.

Således kan man også kigge på en kølemontør og tror, at det er sådan en, der kommer ud og installerer køleudstyr, mens man samtidig kampsveder i varmen.

Men sådan behøver det ingelunde at være. Se bare på, hvad det kan dreje sig om: https://koleteknikeren.dk/

En kølemontør til brug hele året

Her vil det hurtigt fremgå for dig, at her har man teknik og udstyr, som man har brug for gennem hele året.

Der er jo nogle institutioner, forskningsområder og -lokaler med videre, som der hele året har brug for at køle ting ned.

Den slags skal man kunne regulere til fulde hele året rundt, så man kan have en fast temperatur, eller man i hvert fald kan indstille det efter den ønskede temperatur, som man kan holde fast.

Den slags reguleringer havde man ikke i gamle dage, så man måtte håbe på, at temperaturen var nogenlunde stabil, når man målte efter med en termostat.

Nu om dage kan man med moderne teknik og udstyr være ret så sikker på, at man kan holde temperaturen på det ønskede, så man ikke er nødt til for eksempel at grave et hul i jorden og fylde det med isterninger for at holde det nedkølet.

Flere Nyheder