Effektiv massage i Møgeltønder

03 december 2019 admin

Mange mennesker forbinder massage med luksus, som kun opleves på ferier til fjerne rejsemål. Massage forbindes med noget eksotisk, som hører wellness afdelinger til, og som må betragtes som ren og skær selvforkælelse. Men faktisk ville lige så mange mennesker have stor glæde af at inkorporere massage som en del af deres helbreds og sundheds mæssige rutiner, på lige fod med tandlæge besøg og lignende.

Massage kan nemlig have store helbreds mæssige fordele, både når det gælder lindring og helbredelse af rent fysiske symptomer på en uhensigtsmæssig livsstil som for eksempel smerter, spændinger og stivhed i kroppen, som når det handler om det mentale.

Flere massage klienter beretter om en bedre psykisk balance og nedsatte stress fornemmelser efter et vel tilrettelagt massage forløb. Og der er klare indikationer for, at massage virker befordrende på kroppens egne ”lykkehormoner” så som endorfiner og dopamin,hvilket i sig selv giver øget velvære og ro i kroppen.

Få den bedste massage behandling i det sønderjyske

Hvis du leder efter en dygtig massør, som tilbyder massage i Møgeltønder, kan du for eksempel tage et kig på Helsemassagens hjemmeside. Helsemassagen er en massage praksis, som ejes og drives af terapeutisk massør Margrethe Ibsen. Margrethe Ibsen er oprindeligt sygehjælper og uddannet massage terapeut fra Nordlys Centeret i Silkeborg, og har siden 2012 arbejdet fuld tid med massage inden for genrerne gravid massage, terapeutisk massage, wellness massage, klassiske massage og Dorn terapi.

Dorn terapi er en særlig massage form, som bibringer større smidighed og bevægelighed, idet der arbejdes målrettet med kroppens bevæge apparat samt nervesystemet og kroppens egne energi baner. Med Dorn massage skabes en bedre balance i mellem muskler, skelet og ligamenter, og metoden egner sig i særdeleshed til behandling af patienter med skoliose eller skæv bækken stilling forårsaget af ulige benlængde.

Du kan læse mere om Margrethe Ibsen og helsemassagen på helsemassagen.dk

Flere Nyheder