Du kan sagtens komme ud af hypnose igen uden problemer

09 oktober 2019 admin

Vi vil med denne artikel gerne beskrive et fænomen i form af hypnose ud fra den vinkel, om man er underkastet andres vilje eller ej, i det tilfælde at man ikke kender så meget til hypnose eller ved, hvordan det virker.

Man siger jo, at frygten for det ukendte er det, der holder os mest tilbage fra at gøre noget, og sådan kan det være med alt fra at køre bil, få en tatovering og netop prøve sig med hypnose.

Et helt liv kan passere en, uden man nogensinde kommer til at få brug for nogle af de tre ting eller finder lysten til at prøve dem, modsat sådan noget som regninger og opvask, vi alle skal tage os af.

Men som billister, tatoverede personer og personer, der har prøvet hypnose før, vil berette, så er det jo ikke så farligt, når man først har prøvet det og ved, hvad det er.

Faktisk er det ofte en opkørt frygt i ens hoved, der stikker helt ubegrundet af, som holder en tilbage – og desto længere tid man kører den frygt rundt i ens hoved, desto mere tilbageholdende er man for at prøve det.

Mennesker tror nemlig nogle gange, at en hypnotisør vil kunne have kontrol over en, hvor de sørger for, at man ikke kan røre sig, så de kan udnytte en, eller de kan få en til at gøre ting, som man egentlig ikke har lyst til.

For det første kan man ikke få en person til det gøre noget, som vedkommende inderst inde ikke vil. Derfor forsøger man for eksempel med hypnose at stoppe en rygetrang, som personen selv giver udtryk for, at man gerne vil komme til livs.

Dernæst skal man se hypnose som en form for meditation, hvor man virkelig hviler på kanten til at falde i søvn, uden nødvendigvis at gøre det.

Vil du prøve hypnose, så er der hjælp at hente her: https://aagaard-psykoterapi.dk/

Flere Nyheder